Ghidul tău pentru sesiunea foto

CONȚINUT

CHECKLIST PENTRU O SESIUNE REUȘITĂ

RECOMANDĂRI PENTRU ÎMBRĂCĂMINTE

CHECKLIST PENTRU O SESIUNE REUȘITĂ

SESIUNE FOTO LA LOCUL TĂU DE MUNCĂ

fotograf cluj napoca si sibiu
fotograf cluj napoca si sibiu

Poți observa ușor cum lumina prezentă, culoarea pereților și a podelei influențează cele două fotografi de mai sus. Prin recomandările din locație și editare caut să restabilesc echilibrul.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Timpul de livrare este de cel mult 10 de zile lucrătoare de la ultima plată. Fac tot posibilul ca ele să ajungă la tine în termenul cel mai scurt. De la sesiunea foto în termen de 3 zile lucrătoare îți voi pune la dispoziție galeria de fotografii de unde vei putea selecta preferatele tale. Fiecare fotografie pe care o selectezi pentru procesul de editare este prelucrată extensiv. Acord atenție acelor mici detalii, astfel că timpul investit per fotografie este mare. Pe lângă sesiunea ta foto, sunt și altele în lucru. Asigură-te că îți poți asuma acest termen înainte de a începe proiectul.

Pentru selecție îți voi pune la dispoziție o galerie online unde via e-mail poți vota favoritele. Fotografiile finale vor fi salvate digital la 2 dimensiuni (cele dorite de tine sau standard – original & social media) și trimise via wetransfer.com.

Nu pot spune că am avut un client care să fie în această situație, însă pentru că mi se pare cinstit față de client, nu aș solicita alte sume de bani. Suma aferentă rezervării va fi singura sumă pe care o rețin clientului, pentru bugetul de timp și efortul sesiunii în sine. Însă clientul nu va fi obligat să plătească diferența pachetului.

Nu. Fotografiez doar în format .raw. A oferi fotografiile în acest format ar fi o înmânare a drepturilor de autor. Singurele fotografii pe care clientul le primește sunt cele selectate pentru a intra în procesul de editare.

studio foto cluj-napoca